Posts Tagged ‘figure up terbaik untuk kuruskan badan’

Ubat Kurus Yang Selamat Dan Berkesan

ubat kurus figure up paling berkesan

Ubat Kurus Yang Selamat Dan Berkesan

Bercerita mengenai ubat kurus sama ada untuk lelaki mahupun wanita memerlukan penggunaan ubat kurus yang benar-benar selamat dan berkesan. Penggunaan ubat kurus yang mengandungi kimia tertentu akan menyebabkan kesan kesihatan yang negatif. Oleh yang demikian, pemahaman dan pengetahuan yang baik dapat mengelakkan dari terbeli dan terguna ubat kurus yang tidak selamat, berkesan dan membahayakan kesihatan kita.

testimoni-figure-up ubat kurus terbaik

Pelanggan Ini Gembira & Berjaya.. ANDA Juga Boleh Dengan FU

Adakah anda mengalami masalah obesiti?

Adakah anda mempunyai berat badan yang berlebihan dan melebeh?

Adakah anda mahu perubahan yang cepat dan berkesan?

Untuk mendapat tubuh badan yang cantik dan menawan

ubat kurus badan terbaik awas figure up palsu tiruan

Terbukti Berkesan Untuk Wanita & Lelaki

RAHSIA UBAT KURUS YANG SELAMAT & BERKESAN

TURUN 10-15 KG DALAM MASA SEBULAN.. BENAR ! BUKAN MUSTAHIL !

KENAPA KAMI SYORKAN UBAT KURUS FIGURE UP?

1. Berat badan naik bagai dipam-pam!

– Masalah berat badan menjadi kian menular dalam masyarakat kini, penyebab utama nya ialah faktor keturunan, kehamilan, pola makanan, ubat-ubatan dan lain-lain.

2. Macam2 dan cuba belum menunjukkan hasil!

– Pelbagai cara telah dilakukan seperti diet, bersukan, sedut lemak, sapu losyen pelangsingan dan telan bermacam-macam pil kurus di pasaran. Namun berat badan masih tidak berubah malahan semakin gemuk! Lebih parah apabila gagal berdiet kerana tidak dapat mengawal selera makan.

guna ubat kurus figure up yang asli awas yang palsu dan tiruan

Ikhtiarlah Dengan Ubat Kurus Figure Up Yang Asli Ini.. Awas Figure Up Tiruan & Palsu Ya !!

BAIKLAH… JOM BACA MENGENAI FIGURE UP (UBAT KURUS TERBAIK, SELAMAT & BERKESAN INI)

Masalah berat badan menjadi masalah umum dalam masyarakat kini, penyebab utamanya ialah factor keturunan, kehamilan , pola makanan, ubat-ubatan dan lain-lain. Pelbagai cara telah dilakukan untuk menurunkan masalah berat badan seperti diet, bersukan, sedut lemak dan pengambilan bermacam-macam produk pelangsingan di pasaran. Namun berat badan masih tidak turun malahan semakin gemuk dan yang lebih parah apabila gagal berdiet kerana tidak dapat mengawal selera makan. Bagi mengatasi masalah tersebut, kini muncul produk pelangsing terbaik dan cepat menurunkan berat badan iaitu FIGURE UP.

Kapsul “Figure-Up” mengandungi pelbagai jenis tumbuhan semulajadi seperti Garcinia Cambogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera yang mempunyai fungsi pelangsing dan membakar lemak. “Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari). Ini merupakan ubat kurus yang berkesan dan selamat untuk ANDA.

Figure up mempunyai komposisi bahan yang sangat sempurna. Tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya sehingga memberi kesan sampingan kepada pengguna. Figure up juga dapat membantu mengaktifkan sel-sel dalam tubuh dan membantu menghilangkan pengumpulan toksin yang ada didalam badan selama ini.

Ini membuktikan bahawa Figure Up memiliki fungsi sebagai suplemen untuk menurunkan berat badan dengan bertindak membakar lemak-lemak yang berlebihan dan berkesan membentuk di bahagian tangan punggung dan peha di mana kedudukan lemak yang mudah berkumpul. Tiada kesan sampingan seperti cirit-birit dan alahan.

Ayuh kita ketahui apa lagi kelebihan UBAT KURUS yang selamat dan berkesan ini..

ubat kurus badan paling berkesan selamat terbaik

Mereka Sudah Berjaya.. Bagaimana Dengan ANDA Pula?

kuruskan badan dengan figure up ubat kurus terbaik

Sesuai Juga Untuk Lelaki !

“KAPSUL DIET MAMPU MENURUNKAN 10-15KG SEBULAN”

Fenomena Figure -Up sedang mengegar pasaran sekarang ini…… Mudah dan berkesan….. Cuma ambil 1 biji dan telan sebelum sarapan dan minum segelas air putih.. Makan macam biasa, tak perlu berdiet2….hanya banyakkan minum air putih. Lepas 5 hari lihat hasilnya..sungguh menakjubkan.

* HALAL

* 100 Herba

* Boleh diamalkan ketika period

* Ibu yang menyusu boleh amalkan (anak 7bln ke atas)

* Mengandung tidak dibenarkan

* Tiada pantang larang dlm pemakanan

****AMBIL FIGURE UP 1 KAPSUL SEBELUM SARAPAN

ubat kurus paling laris, berkesan, selamat dan terbaik

KANDUNGAN :

Maltodextrin, Garcinia Cambogia, Green Tea Extract, Citrus Aurantium, Alor Vera.

FUNGSI BAHAN AKTIF:

1.Maltodextrin – Maltodextrin adalah dirantaikan pendek pati gula, agar-agar dasar hibrida, (dextrin), yang digunakan sebagai

bahan tambahan makanan. Hal ini dihasilkan juga oleh hidrolisis enzimatik daripada gelatinated pati dan biasanya dijumpai sebagai krem-putih higroskopik spraydried bedak. Maltodextrin mudah dicerna, diserap secepat glukosa dan mungkin juga akan cukup manis atau mungkin hampir tidak mempunyai rasa sama sekali. Kebanyakan Maltodextin dikelaskan dengan DE (dekstrosa ekuivalen) daripada 20 atau lebih tinggi.

2.Garcinia Cambogia – Hydroxycitric Asid (HCA) yang terdapat daripada buahan Garcinia Cambogia sangat berkesan untuk menghalang pembentukkan lemak disamping bertindak mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukannya lemak. Ianya juga begitu berkesan untuk bertindak mengawal selera makan.

Kebaikan Garcinia Cambogia:

  • Berkesan menurunkan berat badan
  • Mengawal selera makan
  • Menghalang pembentukan lemak
  • Mengurangkan kolesterol
  • Menambah tenaga

3. HCA dalam garcinia combogia amat berkesan menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman

4. Merawat masalah kemurungan, susah tidur, migrain, gastrik, kencing manis, darah tinggi.

5.Green Tea – Teh Hijau atau dikenali dengan nama Camelia Sinensis memang mempunyai pelbagai khasiat. Ia menurunkan berat badan ekstrak teh hijau boleh meningkatkan pembakaran kalori dan lemak yang diperlukan untuk menurunkan berat badan, menurunkan tahap gula dalam darah, mengatasi keracunan makanan teh hijau dapat membunuh bakteria.pengambilan teh hijau yang pekat dapat merawat penyakit cirit-birit.dalam teh hijau mengandungi catechin yg berfungsi sebagai agen pembasmi kuman ketika berakunya keracunan makanan dan mencegah penyakit kanser pengambilan teh hijau dipercayai dapat mengurangkan risiko pelbagai penyakit termasuk esophagus,paru-paru,payu dara dan penyakit jantung..

6.Citrus Aurantium – juga dinamakan bitter orange. Ia diguna sebagai bahan mengawal berat badan.

Kebaikan Citrus Aurantium

-meningkatkan kadar metabolisma

-menurunkan berat badan

-bertindak mengawal selera makan.

-membantu membakar lemak,

-membantu sistem pencernaan berfungsi normal.

7.Aloe Vera – Antara kegunaan adalah untuk pelembap semulajadi, menghilangkan kesan lemak, membantu proses penghadaman dan atasi masalah sembelit

OFFER FIGURE UP PALING MURAH !!!!! AWAS FIGURE UP PALSU DAN TIRUAN. PASTIKAN ANDA TIDAK TERJEBAK DENGAN UBAT KURUS YANG PALSU DAN TIRUAN INI YA..

CARA MAKAN FIGURE UP:

Makan sebiji Figure Up selepas sarapan & tidak perlu tunggu setengah jam.

Boleh makan apa saja & tidak perlu kawal pemakanan.

HARUS & PERLU minum banyak air masak untuk mempercepatkan proses.

Jangan Skip makan walaupun kenyang… Mesti makan wpun sedikit unt memastikan metabolisma kita stabil & tak down malah unt mengelakkan dari masuk angin.

 

NOTA : JIKA INGINKAN KESAN YG DIINGINKAN, PANTANG SEMENTARA DARI AIR KOPI, KAFIEN , SOYA SERTA SUSU

TIDAK SESUAI UNTUK:

* Mempunyai penyakit jantung (koronari), darah tinggi dan penyakit cerebrovascular

* Ketagihan dadah, ubat atau alkohol

* Mempunyai masalah hyperthyroidism dan hati

* Wanita yang mengandung

* Berumur kurang dari 18 tahun dan melabihi 60 tahun

* Mengambil suplemen dan ubat-ubatan yang lain

INFO FIGURE-UP

* 1 kapsul untuk setiap hari dan jangan sekali-kali ambil 2 biji

* Jangan ambil ubat ini jika sedang mengambil ubat / suplemen yang lain

* Minum air secukupnya atau makan buah-buahan sekiranya terasa haus

* Makan mengikut waktu (terutama sarapan atau makan tengahari)

* Jangan minum minuman beralkohol ketika mengambil kapsul ini

PERKARA YANG LAGI PENTING TENTANG PRODUK FIGURE-UP INI:

* ADA LAB TEST

* BEBAS SIBUTRAMINE

jadi…jangan ragu-ragu untuk cuba FIGURE-UP

TESTIMONI ubat kurus yang selamat dan berkesan

ubat kurus badan terbaik untuk lelaki dan wanita

Mereka Sudah Berjaya Dan Berpuashati Untuk Kuruskan Badan.

“nih kes lepass geram zura… sbb b4 nih amik mcm2 produk yg habis ratus2

dahhh…zuraa.. bdn x dak gemokss [ myb sndri yg perasan…hihi..] berat

73kg..huh..sakit kaki..tumit.. semput cepat letih x yah cakap laaaaa… nk solat

pun..owhh.. tgok FU mula2 ermm murah.. boleh ke?? tp y not cuba ja laaa.. mmg

nekad laa kononyaaa ms mula2 amik sbb x letak apa2 harapan pun.. tp baru amik 4

hr terkejut..sgt2.. bila timbang tu tunjuk 67.5 hahahha melompat seronok.. turun

naik penimbang tuh x yah cakaplaaaa… haaaahh.. tp mcm mn pun diet mmg masz

jg..sbb dh ada penurunan positif kan….x mau laaaa blasah makan pulak… cuma FU ni

mmg kena minum air banyak…”

zura…betul ke nie??? hihihihiiiii dari 73kg..( owhhh…gemukksssnye diri ku…) hari ni dah tinggal 60.3kg…suka..sukaaa..sukaaaaa…SERONOK..!!! TQ.. nekad d hati masz nak nyahhh..angka 6…tu.. biar jadi 5x.xx hihihii… kena rajin lagi laaaa..nie hihihhii.. en.husband dah jeles.. dah suruh masz brenti FU biar dia jer yg amik sorang..huhuuuuu owwhh NO, tunggu dulu.. biar capai 5x.xx dulu ye… hahahhaaaa… TQ zura.. muuaahhhhhh…

Perkongsian mengenai ubat kurus yang terbaik, selamat dan berkesan ini. Mungkin ianya bertepatan dengan masalah anda.

SHARING IS CARING…

a) Kencing kerap/Buang air besar (sesetengah org sahaja )

– proses detox sedang berjalan. Biasa dalam 1 week, insyaallah back to normal

– Najis bertoksin…tukar warna../ berminyak2..

b) Peluh lencun / macam mandi… hiihihihi..

– Proses detox, burn fat, up metabolisme sedang berjalan .. ikut tahap toksin dlm setiap individu…

note..PENTING….

* lagi LENCUN..lagi BERPELUH…LAGI2 laaaa RAJIN MINUM AIR ok… utk TOPUP semula air yg keluar dr TUBUH anda..!!!

c) Berkahak( pengalaman sendiri tapi sekejap saja..)

– Susah untuk pastikan kenapa kahak kuar banyak bg sesetengah org. Kemungkinan tindak balas ekstrak roselle. Roselle sememangnya diketahui umum amat baik utk selsema, kahak. Maybe clean abis segala kahak tu.

d) Pening ( pengalaman sendiri masa berrFU minggu pertama)

Sel body tengah aktif sekarang. Tanda anda tidak mengambil air mencukupi…WAJIB 3ltr sehari…lebih sangat digalakkan

e) Haus terlampau sampai rasa kering tekak ( errmmmm ni pun pengalaman sendiri…tapi sekarang after 2 bulan back to normal.. cuma kdg2 termissss air.. caranya dimana pun anda berada…botol air sentiasa disisi..hihihihiii…. mula2 x biasa tapi lama2 ok…)

-Sel body tengah aktif, detox menyebabkan berlaku penyingkiran air dari badan … mmg kena cover air 3-4 liter sehari. selepas sebulan dua berrr…FU, tahap haus tu back to normal.

f) Rasa loya/muntah

– Tanda banyak angin dalam badan. Angin=gas toksin…jgn skip waktu makan anda…

– makan seperti biasa…cuma pilihlaaa makanan yg seimbang…

INGAT…jangan HENTAM makan sebab dah berrFIGURE UP….

TIPS MAKAN FIGURE UP

– Makan setengah jam sebelum breakfast.

– Banyakkan minum air putih.lebih kurang 3liter sehari. MESTI!

– Amalkan buah serat tinggi, epal hijau, tembikai..

– dinner awal skit..sebelum 7malam ye..

– kalau rasa x lapar sepanjang hari, jgn x makan langsung.. makan sedikit, nnt perut masuk angin..bila perut masuk angin, anda pening, loya, nk muntah, perut xsedap.. so, makan.. 😉

– kalau nk turun cepat lg, exercise la.. tp biasanye, x exercise pun boleh turun..

So, jangan ragu-ragu untuk cuba FIGURE-UP.

beli ubat kurus terbaik terlaris

ubat kuruskan badan best slim Bermula December 2014, laman ini telah menghentikan jualan Figure Up dan menggantikan dengan produk yang lebih berkualiti iaitu Best Slim. Produk Best Slim jauh lebih baik dan berkualiti berbanding dengan Figure Up. Ianya cepat memberikan kesan dan perubahan baik kepada mereka yang mengamalkannya. Oleh yang demikian, kami membuat keputusan untuk menggantikkannya demi kebaikan dan kejayaan pelanggan-pelanggan kami untuk menurunkan berat badan mereka dengan efektif dan berkesan.

Sekian terima kasih

 

 

BAGAIMANA UNTUK SAYA MEMBUAT PESANAN..?

Sila ikuti beberapa langkah mudah dibawah

1. Bank In @ Deposit Wang sejumlah amaun ke salah satu Bank di bawah, samaada

MAYBANK – AKAUN NO: 5011-3215-4247, Zikryah M&S

CIMB BANK – AKAUN NO: 0106-0000-7401-06, Zikryah M&S

2. Simpan slip @ bukti pembayaran anda seperti slip simpanan, resit sehingga ANDA terima produk-produk yang di pesan

**kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan online transfer ANDA boleh masukkan email penerima | demibahagia[at]gmail.com |. Ini untuk memudahkan kami menjejaki bayaran yang ANDA buat

3. Selepas Deposit wang, sila SMS maklumat-maklumat berikut ke 012-707 1981 (paksu)

| Bank, Web, Nama Penuh, Alamat Pos, Amaun, Tarikh, Masa, Nama atau Kod Produk, No Hand Phone Anda |

Contoh | Maybank, demibahagia.com, Alia Aisya Binti Mukhtar, 78, jln ixora 18, bandar bistari perdana, 81700, pasir gudang, RM180, 3btl FU, 20/7/2013, 10am, 012-778 xxxx |

Kod Produk : Figure Up™ (FU) – ubat kurus figure up

Harga Produk : RM70 – FREE POSLAJU SELURUH MALAYSIA

++ Tambahan RM50 untuk Penghantaran POSLAJU ke Luar Negara Malaysia

4. Pihak admin demibahagia akan mengesahkan bayaran apabila menerima SMS order dari ANDA. ANDA juga akan dibekalkan password untuk ANDA mengakses laman VVIP.

BANYAK BENDA-BENDA BEST & ILMU DI SANA!!!

 

Belian menggunakan kad kredit, ikut arahan Paypal dibawah ini ya !!

 

Untuk Pembeliaan Menggunakan Kad Kredit, Ikut Langkah Mudah Ini

 

 

Like facebook demibahagia ya…